Thursday

rifqi aqiqah day #dillajipjr



hujung2 raya haritu telah berlangsungnya satu majlis aqiqah & cukur jambul rifqi yang kita sekali kan dengan sepupu dia noah harris (anak along) anak buahku di rumah ayah..memang sengaja kita buat time raya supaya senang kita sekalikan dengan open house alang2 raya belum habis kan...nahh ittew belanja gambar majlis aqiqah & open house that day...

 bunga telur untuk orang marhaban





 kuih muih orang sponser uolss





mee kari & laksa



main course ... nasi minyak , gulai kambing, 
ayam masak merah & jelatah





special aqiqah , kambing golek 2 ekoqqqq.
siang bakar satu, malam bakar satu..lagi dua ekoqq kita buat gulai
4 ekor total~








ni lawak..hahahha aduhaii...lipki lipki...
kau pusing2 kepala sampai susah org marhaban nak gunting jambul...
:DDD





nenek lipki pun tak ketinggalan :)


rifqi tengah demam time ni so dia stop semua ubat thats why
eczema dia flare up *with untie syirin from brunei* :) 



DONE aqiqah =

muhammad dian rifqi
Noah Harris

lega la atuknya dua cucunda lelaki dah selamat di aqiqah kan...so tahun ni atuk nenek happy sebab setahun terus dapat dua cucu lelaki...menjadi kan total 3 cucu setakat 3 tahun ni..hehehe

ok byee....



No comments:

Post a Comment